Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om Søren’s

​Søren’s Værtshus finder du på et af byens smukkeste torve, kaldet Vandkunsten, beliggende i det gamle Vester Kvarter i indre København.

Søren’s Værtshus er beliggende i stueetagen, indrettet i New Orleans stil, mens Søren’s Værtshus’ kælder er indrettet i den mexicanske stil og dette på trods af, at Søren’s Værtshus er kendt for sit Bornholmske tilknytningsforhold, eller måske mere kendt som ”Den Bornholmske Ambassade”.


Gæsterne er en blanding af unge og vokse menneske der i en harmonisk sammensmeltning hygger sig sammen. Vi spiller glad musik, 80'erne og 90'erne med en blanding af det nye.
Søren’s Værtshus har desuden 80 udendørspladser der er rigt besat uanset vejret. Varmelamperne tændes når det bliver køligt, overdækningen sørger for at man ikke bliver våd når det regner. Der er rift omkring pladserne. Og så ikke at forglemme når solen skinner er der et menneskemylder på det lille torv, som skaber en idylisk og hyggelig stemning omkring Søren’s Værtshus som kun findes meget få steder…


Kom og nyd en velskænket fadøl, vin, cocktails eller kaffe i dag, aften eller nattetimerne…


Velkommen på Søren’s Værtshus