Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Fredagsbar i stemningsfulde omgivelser

Få god betjening og et stort udvalg af drikkevarer

Mangler du en fredagsbar, du kan tage til efter arbejde? Så er Sørens Værtshus med garanti det sted, du søger. Vores hyggelige værtshus er beliggende i København K tæt på Strøget på ét af byens smukkeste torve, og denne centrale beliggenhed gør, at det er nemt for alle hurtigt at komme både til og fra stedet. Vi tilbyder en lang række kolde drikkevarer til gode priser, happy hour og gode udendørsarealer. Vores fredagsbar byder altid velkommen til gæster alle steder fra.

Er I et større selskab, så kontakt os gerne på forhånd.

Vores værtshus har eksisteret i mange år, og derfor ved vi, hvordan tingene skal gøres. Du kan være sikker på at få en god og smilende betjening samt et stort udvalg af drikkevarer til en skarp pris. 

Vi har også happy hour

Vi har happy hour alle dage fra kl. 16.00-19.00 - og om torsdagen hele dagen - hvor du kan købe en Carlsberg og Tuborg Classic til kun 45 kr. Hos os er der plads til alle, og vi går meget op i, at alle føler sig velkomne. Vi har naturligvis åbent alle ugens dage, hvor du også altid er velkommen.

Udover vores mange hyggelige siddepladser indendørs, tilbyder vi 80 udendørspladser, der altid er rigt besat uanset vejret. Udendørs er der nemlig både varmelamper og overdækning, hvilket betyder, at terrassen kan benyttes hele året rundt. Denne mulighed benytter mange af vores gæster sig af, hvilket ikke er uden grund. Det er nemlig så hyggeligt at sidde udenfor hele året rundt.

Tag kontakt til os i dag og hør mere om vores fredagsbar

Der er ikke noget bedre end at nyde en kold øl efter en lang arbejdsuge. Hos os bydes alle gæster velkomne, så du bør ikke holde dig tilbage med at kigge forbi.

Er du interesseret i at høre mere om, hvorfor vi er det ideelle sted at tage hen med kollegerne om fredagen efter en lang uge, skal du være mere end velkommen til at ringe til os på telefon 26 27 11 11 eller skrive til os på kontakt@soerensvaertshus.dk eller bruge kontaktformu​laren på vores hjemmeside. 

Vi vender tilbage med flere oplysninger hurtigst muligt.

Vi ser frem til at se dig i vores fredagsbar!

Skriv til os i dag

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Sørens Værtshus v/Vicki Nielsen​

​Vandkunsten 6

​1467 København K

​Tlf.: 26 27 11 11

Telefontid: 09:00 - 21:00

E-mail: kontakt@soerensvaertshus.dk