Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​fredag 11–05 - lørdag 11–05 - søndag 11–00 - mandag 11–01 - tirsdag 11–01 - onsdag 11–01 - torsdag 11–04

Fredagsbar i stemningsfulde omgivelser

Mangler du en fredagsbar, du kan tage til efter arbejde? Sørens Værtshus er med garanti det sted, du søger. 

Vores værtshus er beliggende i København K tæt på Strøget på ét af byens smukkeste torve, og denne centrale beliggenhed gør, at det er nemt for alle hurtigt at komme både til og fra stedet.

Hos os kommer desuden en god blanding af både voksne og unge, der altid formår at hygge sig i en harmonisk sammensmeltning.


​Vi har Happy Hour alle dage fra kl. 15.30-19.00, hvor du kan købe en Carlsberg og Tuborg Classic til kun 35 kr. Vi er således det oplagte sted at tage til fredagsbar efter arbejde.

Det skal desuden nævnes, at vi om torsdagen har Happy Hour hele dagen, hvis du ønsker at tage hul på weekenden på "lille fredag".

Hyggelig fredagsbar med bornholmsk tilhørsforhold

Sørens Værtshus er et ganske særligt sted, der har eksisteret i 25 år. Det hele startede tilbage i 1988, men dengang lå vi på Bornholm, hvorfor mange kender os som Den Bornholmske Ambassade. 

Det betyder, at du hos os kan finde et spændende og bredt udvalg af blandt andet bornholmske øl fra Svaneke Bryghus. Søger du således et hyggeligt værtshus, hvor du kan tage ned sammen med dine kolleger fredag eftermiddag efter arbejde, er vi uden tvivl et oplagt sted. 

Vi tilbyder 60 udendørspladser, der altid er rigt besat uanset vejret.


Tag kontakt til os i dag og hør mere

Der er ikke noget bedre end at nyde en kold øl efter en lang arbejdsuge. Sørens Værtshus er det oplagte sted til en fredagsbar grundet vores centrale beliggenhed, stemningsfulde omgivelser og billige barpriser. 

Er du interesseret i at høre mere om, hvorfor vi er det ideelle sted at tage hen med kollegerne om fredagen efter en lang uge, skal du være mere end velkommen til at ringe til os på telefon 33 14 61 64 eller skrive til os på kontakt@soerensvaertshus.dk eller bruge kontaktformularen på vores hjemmeside.​