Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Fredagsbar i stemningsfulde omgivelser

Mangler du en fredagsbar, du kan tage til efter arbejde? Så er Sørens Værtshus med garanti det sted, du søger. Vores hyggelige værtshus er beliggende i København K tæt på Strøget på ét af byens smukkeste torve, og denne centrale beliggenhed gør, at det er nemt for alle hurtigt at komme både til og fra stedet. Vi tilbyder en lang række kolde drikkevarer til gode priser, happy hour, gode udendørsarealer og muligheden for at leje et dejligt selskabslokale. Vores fredagsbar byder altid velkommen til gæster alle steder fra.

Vores værtshus har eksisteret i mange år, og derfor ved vi, hvordan tingene skal gøres. Du kan derfor være sikker på at få en god og smilende betjening samt et stort udvalg af drikkevarer til en skarp pris. Hos os kommer der en god blanding af både voksne og unge, der altid formår at hygge sig i en harmonisk sammensmeltning. Derfor bør du ikke holde dig tilbage med at lægge vejen forbi vores fredagsbar, uanset om du er ung eller ældre. Hos os er alle velkomne på lige fod med hinanden.

Vi har happy hour alle dage fra kl. 15.30-19.00, hvor du kan købe en Carlsberg og Tuborg Classic til kun 35 kr. Vi er således det oplagte sted at tage til fredagsbar efter arbejde, hvis I er en flok, som gerne vil nyde en kold øl eller en skøn cocktail til en god pris. Stemningen hos os er hyggelig og god og vi sørger for, at der er plads til alle.

Det skal desuden nævnes, at vi om torsdagen har happy hour hele dagen, hvis du ønsker at tage hul på weekenden på "lillefredag", så er dette med andre ord en oplagt mulighed for at få billige drinks og kolde fadøl.

Hyggelig fredagsbar med bornholmsk tilhørsforhold

Sørens Værtshus er et ganske særligt sted, der har eksisteret i 25 år. Det hele startede tilbage i 1988, men dengang lå vi på Bornholm, hvorfor mange kender os som Den Bornholmske Ambassade. I dag ligger der stadig et hyggeligt Sørens Værtshus på Bornholm, som også klart er et besøg værd.

Vores bornholmske oprindelse betyder blandt andet, at du hos os kan finde et spændende og bredt udvalg af blandt andet bornholmske øl fra Svaneke Bryghus. Disse øl er populære og er kendetegnet ved deres dejlige smage. Hvis du er på udkig efter et hyggeligt værtshus, hvor du kan tage ned sammen med dine kolleger fredag eftermiddag efter arbejde, er vi uden tvivl et oplagt sted. Hos os er der plads til alle, og vi går meget op i, at alle føler sig velkomne. Vi har naturligvis også åbent alle ugens andre dage, hvor du også altid er velkommen.

Vi tilbyder 60 udendørspladser, der altid er rigt besat uanset vejret. Udendørs er der nemlig både varmelamper og overdækning, hvilket betyder, at terrassen kan benyttes hele året rundt. Denne mulighed benytter mange af vores gæster sig af, hvilket ikke er uden grund. Det er nemlig så hyggeligt at sidde udenfor hele året rundt. Vi har naturligvis også mange hyggelige siddepladser indendørs, hvor du til hver en tid er velkommen til at slå dig ned.

Vores fredagsbar har plads til enhver smag

Hvad enten du skal lade op til en ordentlig bytur eller blot skal nyde en enkelt øl, så kan du gøre det i vores fredagsbar. Vi serverer både fadøl, cocktails, vin og kaffe til billige priser, så der er noget for enhver smag og til ethvert behov. I kan komme to mennesker, eller I kan komme 30, det er helt op til jer. Vi har plads til alle, som kunne tænke sig at nyde noget koldt at drikke i hyggelige omgivelser.

Vi sørger for at sætte en god stemning med passende musik, godt humør og god service. Dette gælder, uanset hvornår på ugen, eller på hvilket tidspunkt du besøger vores værtshus på. Det er nemlig vigtigt for os, at alle vores gæster føler sig velkomne, og derfor går vi meget op i, at vores personale altid er smilende og imødekommende.

Lej vores festlokaler til din næste firmafest

Er det længe siden, I har holdt en god firmafest? Så er det på tide, at I mødes igen til en hyggelig aften med god mad og drikke.

Vi har en række selskabslokaler til rådighed, som vi udlejer til forskellige arrangementer såsom firmafester. Vores lokaler kan rumme op til 150 personer, men selvom I er en lille forsamling, er I naturligvis også velkomne til at holde fest hos os.​

Vi tilbyder udlejning alle ugens dage, på nær fredag, da dette er vores mest besøgte aften. Alle vores lokaler er hyggelige og står klar til at skabe rammerne for jeres næste arrangement. Når du holder fest hos os, er du garanteret hyggelige lokaler, god stemning, billige barpriser samt en central beliggenhed, som alle har let adgang til. Vores priser varierer alt efter, hvilket lokale du skal leje, men hvis I er mere end 50, er lejen gratis.

Tag kontakt til os i dag, og hør mere

Der er ikke noget bedre end at nyde en kold øl efter en lang arbejdsuge. Sørens Værtshus er det oplagte sted til en fredagsbar grundet vores centrale beliggenhed, stemningsfulde omgivelser og billige barpriser. Hos os bydes alle gæster velkomne, så du bør ikke holde dig tilbage med at kigge forbi.

Er du interesseret i at høre mere om, hvorfor vi er det ideelle sted at tage hen med kollegerne om fredagen efter en lang uge, skal du være mere end velkommen til at ringe til os på telefon 33 14 61 64 eller skrive til os på kontakt@soerensvaertshus.dk eller bruge kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi vender tilbage med flere oplysninger hurtigst muligt.

Vi ser frem til at se dig i vores fredagsbar!