Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

LEJE AF FESTLOKALE TIL ENHVER ANLEDNING

Har du brug for leje af festlokale? Hos Sørens Værtshus kan du leje vores store og hyggelige kælderområde til fest eller virksomhedsarrangement. Vores værtshus er beliggende i København K tæt på Strøget, og grundet denne centrale beliggenhed har vi de oplagte lokaler til fest.

Beliggenheden sikrer dig, at alle gæster nemt kan komme til og fra stedet, ligesom I nemt kan rykke videre til et andet sted senere på aftenen, hvis I har lyst til det. Hos os er alle gæster velkomne, uanset hvor de kommer fra.​

Det er muligt at leje vores lokaler alle ugens dage fra kl. 17.00-23.00 – fredag undtaget. Du vil dog også kunne få lokalet før det, hvis det passer bedst til arrangementet. Faktisk er det hos os muligt at leje vores kælderområde hele dagen, men man bør dog være opmærksom på, at der bliver lukket op for andre kl. 23.00.

Københavns fortrunke fredagsbar

Vores kælder har plads til hele 150 personer, og du kan derfor sagtens få plads til både alle dine venner og kolleger. Hvis du er på udkig efter et festlokale til leje, så er du med andre ord kommet til det helt rigtige sted. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere. Endelig skal det nævnes, at vi ikke tilbyder festlokaler til leje om fredagen.​

Få en god pris på leje af festlokale

Vores lokaler til fest er alle hyggeligt indrettet og kan rumme forskellige typer af arrangementer. Uanset om der er tale om et større eller mindre arrangement, så er vores lokaler det oplagte sted for dig at holde din næste fest. Stemningen for din fest er derfor sat med det samme, når gæsterne træder ind i lokalet. Vores priser for leje af festlokale er billige, til trods for de gode muligheder lokalerne rummer.

Lej en bar hos Sørens Værtshus, hvor vi tilbyder barudlejning til en god pris, afhængig af, hvor mange personer I bliver. Vores priser er som følger:

  • 50+ personer: Gratis
  • 40 personer: 1.500 kr.
  • 30 personer: 2.500 kr.

Vi tager et depositum på 100 kr. pr. person, så vi sikrer os, at I bliver lige så mange, som i reserverer til. Det betyder, at vi naturligvis betaler de 100 kr. i depositum tilbage, for hver person til kommer til arrangementet.

Special arrangementer om dagen er efter aftale​.

Vores bar serverer drikkevarer til enhver smag

Hvad enten du er til en lækker, klassisk cocktail eller en stor, kold fadøl, så kan du få det i vores bar. Her finder du et smilende personale, som står klar til at lange din yndlingsdrik over disken til dig. Vi serverer både øl, vin, cocktails eller kaffe, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag her hos os.

Vi sørger naturligvis for at have ekstra personale på arbejde, hvis du skal holde en stor fest, så servicen stadig er helt i top.

Hos os er du således garanteret en fantastisk aften, du sent vil glemme, og hvor der bestemt ikke kommer til at mangle noget. Søger du derfor leje af festlokale, er du uden tvivl kommet til det rigtige sted. 

Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe gode rammer for en dejlig dag og aften, som kommer til at forløbe sig, lige som du ønsker det.​

Kontakt os allerede i dag for mere information

Søger du leje af et festlokale, er Sørens Værtshus det oplagte sted. Herudover kan du invitere hele din arbejdsplads og alle dine venner, da vi har plads til op mod 150 personer. Endelig er den centrale beliggenhed endnu en årsag til, hvorfor vi er det oplagte sted at leje til en fest.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forhold til festudlejning, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon 26 27 11 11 eller skrive til os på event@soerensvaertshus.dk. Du kan også udfylde vores kontak​formular, så vender vi tilbage med flere informationer hurtigst muligt.

Skriv til os i dag

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Sørens Værtshus v/Vicki Nielsen​

​Vandkunsten 6

​1467 København K

​Tlf.: 26 27 11 11

Telefontid: 09:00 - 21:00

E-mail: kontakt@soerensvaertshus.dk