Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​fredag 11–05 - lørdag 11–05 - søndag 11–00 - mandag 11–01 - tirsdag 11–01 - onsdag 11–01 - torsdag 11–04

Leje af festlokale til enhver anledning

Har du brug for leje af festlokale? Hos Sørens Værtshus kan du leje vores store og hyggelige kælderområde til fest eller virksomhedsarrangement. Vores værtshus er beliggende i København K tæt på Strøget og grundet denne centrale beliggenhed, har vi derfor de oplagte lokaler til fest.

​Det er muligt at leje vores lokaler fra kl. 17.00-23.00 - fredag undtaget, men du vil dog også kunne få lokalet før det. Faktisk er det hos os muligt at leje vores kælderområde hele dagen, men man bør dog være opmærksom på, at der bliver lukket op for andre kl. 23.00.

​Vores kælder har plads til hele 150 personer, og du kan derfor sagtens få plads til alle dine venner og kolleger. Endelig skal det nævnes, at vi ikke tilbyder festlokaler til leje om fredagen.

Få en god pris på leje af festlokale

Lej en bar hos Sørens Værtshus, hvor vi tilbyder barudlejning til en god pris:

  • ​50+ personer: Gratis
  • ​40 personer: 1.000 kr.
  • ​30 personer: 1.500 kr.

Vi gør desuden opmærksom på, at vi har faste barpriser.

Ydermere er det hos os muligt selv at medbringe mad, men vi har også et samarbejde med et godt madsted. 

Hos os er du således garanteret en fantastisk aften, du sent vil glemme, og hvor der bestemt ikke kommer til at mangle noget. Søger du derfor leje af festlokale til en billig pris, er du uden tvivl kommet til det rigtige sted.


Kontakt os allerede i dag for mere information

Søger du leje af festlokale til en fordelagtig pris, er Sørens Værtshus det oplagte sted. Hos os er alt muligt, og vi sørger endda også for mad, såfremt det ønskes. Herudover kan du sagtens invitere hele dit arbejde eller alle dine venner, da vi har plads til 150 personer, og endelig er den centrale beliggenhed endnu en årsag til, hvorfor vi er det oplagte sted at leje til en fest. 

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forhold til festudlejning, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon 33 14 61 64 eller skrive til os på event@soerensvaertshus.dk​. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt